jak bys zamawial to moze przy 2kpl byloby taniej>tez sie pisze na nie jakby co< :szeroki_usmiech k
opony letnie - co myślicie
Zwiń
X
-
Re: opony letnie - co myslicie
Zamieszczone przez karolzczy mial ktos kiedys stycznosc z tymi oponami ? Jakies opinie userow octavii
Nokian Z
http://www.opony.com/producent1.asp?...del=Z&f=lista#--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
widze opinie same pozytywne k w takim razie zamawiam sobie komplecik k
BTW
Pruszków
firma: WAGNER
adres: ul. Brwinowska 17
tel.: 22 759-85-07
www: wagner.pso.pl
gosc ma te oponki po 380 zł/szt z montazem a jesli bylo by kilku chetnych to jeszcze jest jakis rabat ... co wy na to ?NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
-
gosc ma te oponki po 380 zł/szt z montazem a jesli bylo by kilku chetnych to jeszcze jest jakis rabat ... co wy na to ?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekgosc ma te oponki po 380 zł/szt z montazem a jesli bylo by kilku chetnych to jeszcze jest jakis rabat ... co wy na to ?
a moze jeszcze ktos chetny sie znajdzie ...NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalAntimatter, max to 205 ! Na 225 buja w koleinach wiem bo jechałem samochodem co ma takie kapcie...
teraz zastanawiam sie juz tylko:
205/50/17
czy
205/40/17 (sa znacznie tansze od "50")--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA profil 45, chyba najbardziej sensowny z tego wszystkiego, szczegolnie na opone 17"
poradze sie jeszcze kogos, kto moze jezdzil na takim rozmiarze (205/40/17) i ide kupowac, mam juz tego tematu potad--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
jeździłem w zeszłym roku kilka razy toyotą suprą na takich kapciach.
Panowie - jak dla mnie rewelacja - tylko w koleinach czułem się jakbym popił przez tydzień a pózniej poszedłbym na karuzele - zajebista jazda. polecam.
:lol: :P :wink: :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech kSilnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Antimatterwlasnie przypominam sobie, jak Misiek narzekal cos w zeszlym sezonie na 215, ze sa zbyt szerokie :|
qrna też musze kupic opony i nie wiem co mam zrobić :?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez Antimatterwlasnie przypominam sobie, jak Misiek narzekal cos w zeszlym sezonie na 215, ze sa zbyt szerokie :|
qrna też musze kupic opony i nie wiem co mam zrobić :?
jesli masz chec przyjrzec sie ofercie to przylacz sie do nas--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FilemonikJa latam na 215/45/17 i jezdzi sie super i polecam taki rozmiar ,jak mialem 225 to przy pieciu osobach obcieraly mi o nadkola tyle ze ja mam zawias -30 to tez moze byc od tego to obcieranie.--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
ok jak bedziesz gotowy to daj znac to zamowimy tylko nie pozniej niz do polowy marca
a moze jeszcze ktos chetny sie znajdzie ...-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
te nokiany 205/55/16 mają bardzo wysoki index predkości , za wysoki jak na nasze drogi który bardzo oponę utwardzi a poza tym są w wersji xl czyl o podwyższonej nośności co jeszcze bardziej usztywni boki . opony nokian nie sa żadną rewelcją ,zresztą ich cena świadczy o tym .na 95 % w ciągu 15 -20 tyś km je powybija / poząbkują / ,niezależnie od stanu zawieszenia w aucie i będziecie mieli traktorek w środku. to tyle żeby ktoś nie pomyslał że sie wymądrzam :wink: ale paru klientów już się na nich przejechało , leszek
p.s. misiek , jeszcze nic nie wiadomo , na razie michelin podniósł cenyO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Re: opony letnie - co myslicie
Zamieszczone przez karolzczy mial ktos kiedys stycznosc z tymi oponami ?
Opony Nokian Tyres NRHi. Atrakcyjna oferta w sklepie Opony.com. Błyskawiczna darmowa wysyłka. Kup Teraz opony Nokian Tyres NRHi
oraz
Dodam, że zimówki Klebera są perfekcyjne, nie mam pojęcia jak z letnimi.
Doradźcie Panowie.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Jezdzi sie bardzo dobrze.Auto jest jak przyklejone a na koleinach tez da sie jechac.
Pali może jakieś 0,5 do litra więcej.
Fotki mam niestety tylko na zimie ale jak tylko sie zrobi cieplej to zmienie i fotki pojawią sie w galerii.
PozdrawiamNiech się toczy do końca, dalej i donikąd....amen
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JansJezdzi sie bardzo dobrze.Auto jest jak przyklejone a na koleinach tez da sie jechac.
Pali może jakieś 0,5 do litra więcej.
Fotki mam niestety tylko na zimie ale jak tylko sie zrobi cieplej to zmienie i fotki pojawią sie w galerii.
nic to, ja pewnie tez zdecyduje sie na 225, jakos mam przeczucie, ze 17" i 205 to nieco za wąsko :diabelski_usmiech--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
Komentarz